X

  RESERVA LA TEVA EXPERIÈNCIA


  Els grups seran d’entre 4 i 6 persones.

  Per grups de més o menys persones, consultar.

  X

   REGALA UNA EXPERIÈNCIA EMPORDÀLOVERS

   Per regalar una experiència, només has d'escollir una ruta, el número de persones i omplir les teves dades.

   El regal dura un any des del moment de la compra i podreu canviar la ruta sempre que no canvii l' import.

   Per regalar packs d'experiències consulta´ns a info@empordalovers.cat

   Dades de la persona a qui li regales l’Experiencia
   Les teves dades
   Quins serveis ofereix EmpordàLovers?

   A EmpordàLovers proposem experiències úniques per descobrir l’Empordà de manera sorprenent. Oferim rutes amb guies professionals en bicicleta elèctrica de muntanya (e-MTB) per conèixer la riquesa natural i cultural de l’Empordà, d’una manera diferent, fàcil, còmoda i divertida. Proposem itineraris adaptats a les preferències particulars dels visitants. Des d’un matí recorrent vies verdes fins a la descoberta de paratges naturals desconeguts o joies arquitectòniques poc accessibles.

   Qualsevol persona pot fer aquestes rutes?

   Sí, perquè les rutes EmpordàLovers tenen 3 nivells de dificultat per a què tothom, amb més de 16 anys, pugui escollir la que s’adapti millor a les seves condicions físiques. És necessari, això sí, saber anar en bicicleta i a partir d’aquí, segons la forma física i l’experiència de cadascú, escollir el nivell que s’adapti millor a nosaltres.

   Hi ha tres nivells: el FÀCIL, recorreguts amb poc desnivell, corriols i camins amples sense dificultat; l’INTERMEDI, recorreguts amb desnivells, corriols i camins exigents però assumibles amb una condició física mínima; i AVANÇAT, recorreguts amb desnivells importants, amb corriols i camins poc concorreguts i amb una exigència tècnica elevada (en aquestes rutes cal experiència amb bicicleta de muntanya).

   És una activitat segura fer rutes amb bicicleta elèctrica de muntanya (e-MTB)?

   Sí, una e-MTB es condueix com una bicicleta normal i té el mateix risc, però les rutes que plantegem a EmpordàLovers són recorreguts segurs i sempre hi ha el guia professional especialitzat que acompanya els participants i els dona les indicacions i els consells adequats per ajudar a treure el millor rendiment de la bicicleta, per saber què fer en tot moment i evitar al màxim els possibles riscos.

   S’ha de contractar alguna assegurança per fer les rutes?

   No cal perquè quan es contracta una ruta EmpordàLovers ja s’hi inclou una assegurança d’accidents personals i de responsabilitat civil, tal com estableix la normativa autonòmica Decret 56/2003 de 4 de febrer, per la qual es regulen les activitats fisicoesportives en el medi natural i ORDRE PRE/361/2004, de 6 d’octubre, segons la qual es modifica el catàleg d’activitats fisicoesportives en el medi natural.

   Com es fa per reservar una experiència?

   Un cop selecciones l’experiència que t’interessa i envies la sol·licitud amb les dades que et demanem i la data aproximada, l’equip d’EmpordàLovers es posa en contacte amb tu per tal de confirmar la ruta, la data i aclarir qualsevol dubte.

   Quina durada tenen les rutes i a quina hora comencen?

   Les rutes tenen una durada d’entre 3 i 5 hores depenent de la ruta i del nivell. Hi ha la possibilitat de fer-les en horari de matins o de tardes, segons l’època de l’any. Quan la persona interessada sol·licita una oferta de ruta, l’equip d’EmpordàLovers en concreta l’horari, amb la possibilitat d’adaptar-nos si és el cas d’un grup.

   Quantes persones formen els grups per fer les rutes?

   A EmpordàLovers apostem per la qualitat i per la sostenibilitat, per això el grups són d’un mínim de 4 persones i un màxim de 6 més el guia. Aquestes dimensions permeten viure una experiència propera i singular, així com reduir al màxim l’impacte en el medi natural.

   Des d’on comencen les rutes?

   Les rutes comencen en diferents punts del territori i tenim establerts diferents punts de trobada, en els principals municipis de les comarques de l’Alt i el Baix Empordà. El vehicle-transfer d’EmpordàLovers passa per aquests punts per recollir el grup i portar-lo fins al punt de sortida amb les e-MTB. Un cop acabada la ruta en fa el corresponent retorn. D’altra banda, les persones participants poden anar directament al punt de sortida o bé en algun dels punts de trobada establerts segons cada ruta.

   Empordàlovers e-mountainbike
   experience

    Si vols conèixer les novetats d’EmpordàLovers:

    Si vols rebre les novetats i promocions d'EmpordàLovers, inscriu-te a la nostra Newsletter