X

  RESERVA LA TEVA EXPERIÈNCIA


  Els grups seran d’entre 4 i 6 persones.

  Per grups de més o menys persones, consultar.

  X

   REGALA UNA EXPERIÈNCIA EMPORDÀLOVERS

   Per regalar una experiència, només has d'escollir una ruta, el número de persones i omplir les teves dades.

   El regal dura un any des del moment de la compra i podreu canviar la ruta sempre que no canvii l' import.

   Per regalar packs d'experiències consulta´ns a info@empordalovers.cat

   Dades de la persona a qui li regales l’Experiencia
   Les teves dades

   QUÈ ÉS EMPORDÀLOVERS

   Som un servei turístic km 0, creat per gent de l’Empordà, a l’Empordà i per a l’Empordà. Som l’única proposta turística centrada exclusivament a conèixer el territori de l’Empordà de forma guiada en bicicleta elèctrica de muntanya (e-MTB).

   Oferim un servei estructurat, innovador i competitiu basat en el respecte pel medi ambient, la passió pel territori i una bona dosi d’adrenalina, sigui quina sigui la condició física dels usuaris, que els permeti gaudir del patrimoni natural i cultural de forma respectuosa amb l’entorn.

   Marca aliada amb el turisme actiu i sostenible de Catalunya gràcies a la proposta d’un producte turístic de qualitat que ajuda a diversificar i a reduir la dependència de l’oferta turística actual.

   QUÈ OFERIM

   A EmpordàLovers proposem experiències úniques per descobrir l’Empordà de manera sorprenent. Oferim rutes guiades amb bicicleta elèctrica de muntanya (e-MTB) per conèixer la riquesa natural i cultural de l’Empordà, d’una manera diferent, fàcil, còmoda i divertida.

   Proposem itineraris adaptats a les preferències particulars dels visitants. Des d’un matí recorrent vies verdes fins a la descoberta de paratges naturals desconeguts o joies arquitectòniques poc accessibles.

   L’únic requisit és tenir esperit aventurer i moltes ganes d’explorar aquest singular territori.

   També oferim productes esportius, culturals, educatius, “made in Empordà”, de qualitat i singulars, que ajudin a posar en valor el territori i la cultura de l’Empordà.

   L'EMPORDÀ, UN TERRITORI QUE ENAMORA!

   L’Empordà compta amb un extraordinari patrimoni natural, amb un 35% del  territori protegit pel seu interès. Parcs i espais naturals de muntanya, però també amb un atractiu litoral amb cales i platges de sorra o pedra que formen part de la Costa Brava.

   Punt de referència per a moviments com el surrealisme, el seu patrimoni cultural i artístic és el resultat del pas de civilitzacions clàssiques i de l’atracció que ha despertat en una infinitat d’artistes. L’Empordà també és gastronomia. Els seus ambients diferenciats permeten obtenir productes de la terra variats i de gran qualitat  que ofereixen una experiència completa per als sentits.

    

   QUI SOM

   Som un equip integrat per professionals de diferents àmbits i amb una estructura horitzontal per abastar les diferents àrees i assolir els objectius d’execució anual. El nostres guies són professionals titulats per a la realització d’activitats en el medi natural, que estimen i coneixen a fons l’Empordà, i amb qui es pot confiar per gaudir d’una experiència segura i íntegra.

   LES NOSTRES BICICLETES

   La inversió en equips avançats i de qualitat, garanteix una experiència segura, còmoda i relaxada, que permet gaudir de l’ampli territori amb rutes singulars adaptades a les diferents condicions físiques. Les nostres bicicletes elèctriques de muntanya són de l’empresa empordanesa RIEJU SA. Per gaudir de les experiències EmpordàLovers us proposem dos models de bicicletes:

   LA BICICLETA DE MUNTANYA MRT PLUS FULL MOUNTAIN és una bicicleta de doble suspensió de llarg recorregut que ofereix una gran estabilitat i comoditat. La major distància entre eixos i l’amplada de la roda, ens aporta seguretat i control en els trams més irregulars i pedregosos. La tija telescòpica ens permet baixar el seient per tal d’afrontar els trams més tècnics i complicats.

   L’MRT PLUS FULL MOUNTAIN és una bicicleta pensada per gaudir de tots els camins i corriols que anem descobrint al llarg del nostre recorregut.

   LA BICICLETA DE MUNTANYA MRT CROSS MOUNTAIN  és una bicicleta rígida o de suspensió simple. Una bicicleta més lleugera que ens permet recórrer grans distàncies amb molta facilitat. Equipades amb rodes de 29” ens donaran aquell punt d’efectivitat en les pujades i en els trams més irregulars.

   L‘MRT CROSS MOUNTAIN és una bicicleta dissenyada per descobrir nous recorreguts sense preocupar-nos dels quilòmetres que vindran.

   Les bateries de totes les bicicletes es carreguen amb energia 100% renovable, subministrada per la hidroelèctrica de Banyoles Agrienergia.

   Empordàlovers e-mountainbike
   experience

    Si vols conèixer les novetats d’EmpordàLovers:

    Si vols rebre les novetats i promocions d'EmpordàLovers, inscriu-te a la nostra Newsletter